Dag 1; Välkommen till Ägnö!!

Äntligen är dagen här! Dagen som det lagts ner många helger på och som det jobbats hårt under förläget inför. Dagen då deltagarna kommer! Många har ett kärt återseende med ön, båtarna, funktionärerna kompisens medan andra kommer helt nya, och där främst nybörjarkursen! Här i på bloggen kommer ni kunna följa allt kul som händer under dagarna här på Ägnö både från funktionärs- och deltagarsidan.

Årets första inlägg kommer här: Mycket pirr i magen på alla håll när Midnight, Flingan och Expressen gled in med båtarna fullastade med barn. Vi tog en stund till att kolla runt lite på lägerområdet, infinna oss i tält och träna namn! Hela 27 härliga nybörjare är här i år och med hjälp av 11 taggade instruktörer ska dom åka härifrån med roliga minnen och lärdomar!

  
Här håller vi inte ut på det roliga! Direkt ner i båtar gicks det tillsammans med instruktörer igenom olika båttermer, att kuta knopar, hissa och beslå segel samt att vika segel! Kul att se så mycket vilja och glädje redan första dagen tyckte vi instruktörer som hade äran att hålla lägrets första teoripass!!

Ett möte med lägerchefen stod på tur på schemat och en tuff fotbollsmatch innan middagen, Hamburgare, serverades på matberget!

 Dagens pass 4 bestod av den årliga rundvandringen på ön! Högst upp på kullen tog vi oss för att se ut över skogen, vattnet och längst där borta, Globen!

 Lägrets första kvällsfika ägde rum och sedan var det daga att bege sig mot sina rum dom närmsta veckorna!

 Kändes som det var ett gäng glada, taggade och nyfikna barn som kröp ner i sina sovsäckar ikväll!


Dagens fråga; ”Hur känns första dagen?”:                                  

 ”Fantastiskt god mat!!” – Love 
”Man blir trött, på ett bra sätt!” – Tilda
 ”Jag kommer aldrig glömma order Centerbord!” – Asta